Водачи от селата Гърмен и Дебрен и шофьор от Петрич кормували дрогирани

Снимка: Infomreja.bg

Всички са задържани за 24 часа

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, около 22:50 часа на 17 септември на ул. „Дунав“ в града е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“ с 27-годишен водач от с. Дебрен. У водача на автомобила е намерена и иззета около 6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества.

В хода на работата по случая е проверен домът на лицето в с. Дебрен, като са намерени и иззети около 2,59 грама канабис и около 0,36 грама амфетамин. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Около 23:40 часа на 19 септември на ул. „Цар Симеон“ в Петрич полицейски служители на РУ-Петрич, са спрели за проверка лек автомобил „Опел Корса“ с 24-годишен водач и 21-годишен пътник, и двамата от Петрич.

В мъжка чанта е открито около 1,62 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. С техническо средство е установено, че водачът на автомобила е шофирал след употреба на наркотични вещества.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При извършена около 03:10 часа на 18 септември на ул. „Байкал“ в Гоце Делчев проверка на лек автомобил „Ауди“ с 30-годишен водач от село Гърмен,  полицейски служители на РУ-Гоце Делчев,  установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества.

Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK