Млад учител представи ДГ "Радост" - Гоце Делчев, на Десетата Национална конференция „Насърчаване на четенето"

Снимка: личен архив

Младши учител Снежана Праматарова сподели своя добра практика за работа с деца

Детска градина „Радост“ в Гоце Делчев бе представена на престижния форум Десета Национална конференция „Насърчаване на четенето“, състоял се в град Пловдив. След спечелен конкурс на тема „Споделените думи“, в него бе поканена да участва младши учител Снежана Праматарова. Тя сподели своя добра практика за работа с деца, определена като иновативна, с  презентация на тема „Добрата дума железни врати отваря!“ 

Творческият заряд  и амбиция  на младия учител не спират дотук . Така чрез силата на  думите и словото, Снежана Праматарова получава уникалната възможност да пътува до столицата на Европейския съюз – Брюксел, и да посети Европейския парламент.

 „С помощта на  добрите думи проявявам топлота и любов към детето. Показвам вярата си в способностите му и в бъдещите негови успехи. По този начин едно страхливо и тревожно дете се превръща в самостоятелно и  уверено. Всяка дума може да бъде важна и магическа, прегръдка, от която всички ние често се нуждаем. За мен словото  е най-неподправената вълшебност, от която бликат гейзери от истинност“, казва вдъхновеният от работата си учител.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK