Водачът на ИТН - Кюстендил, Снежанка Траянска: Ние от ИТН градим мостове, не ги рушим!

Снимки: Infomreja.bg

Проблемите трябва да се решават, категорична е Траянска

С грандиозен концерт на звездите от Ку-ку бенд – Невена Цонева и Борис Солтарийски, кандидат-депутатите от ИТН за 10 МИР Кюстендил, закриха предизборната кампания на Има такъв народ.

Мотото бе „Сами срещу всички, заедно с вас“, а събитието събра стотици симпатизанти на партията в общинския драматичен театър.  

Закривайки кампанията се събираме всички от листата, за да могат хората да ни видят като един отбор, защото работейки през последния месец бяхме по-скоро разнопосочни в покриването на областта, нямахме възможност да се покажем заедно“, обяви водачът на ИТН за 10 МИР Кюстендил, Снежанка Траянска.

Тя оправи послание към избирателите - да се доверят на хората от листата на Има такъв народ, за да могат да защитят своите позиции в следващия Парламент, позиции които са правилни последователни, честни, искрени и от сърце.

„Важно е да продължим това, което започнахме през последните осем месеца в НС - да работим с институциите и гражданите, да чуваме проблемите, които в голямата си чест са в прерогативите на местната власт. Това, което правихме като народни представители в края на 47 НС бяха срещите с граждани. Нагласите на хората са едни и същи - притеснени и обезпокоени от кризите идващи една след друга, за което имат право - войната, доставките на газ, скъпата ел. енергия - ежедневието на всеки от  нас и разбира се на бизнеса“, обясни  още водачът на листата на ИТН за 10 МИР Кюстендил -Снежанка Траянска.

Според нея това, което е най - важно в предстоящото 48 НС да бъде постигнат консенсус, за да бъдат разрешени проблемите, да бъдат намерени мостове между партиите, за да има успешно правителство.

Ние от ИТН градим мостове, не ги рушим. Чухме какви ли не обвинения. Осем месеца бях в Парламента, уверявам ви градим върху истината. Проблемите трябва да се решават като се казват на хората, не да се правят сделки, които да облагодетелстват един или друг - било то в сферата на горивата или в друг отрасъл“, допълни Траянска.

Нека хората излязат и да упражнят правото си на глас, за който и да е. Ако хората повярват в хората от листата на ИТН-Кюстендил, нека гласуват с №19“, призова от сцената на общинския драматичен театър водачът на ИТН.

Тя увери присъстващите, че застава пред тях с чисто сърце и чиста съвест, ИТН е изградена от експерти и професионалисти - достойни хора и именно заради това тя е в редиците на Има такъв народ.

От своя страна Катя Димитрова, която е бивш областен управител и трета в листата на ИТН, обяви че листата за 10 МИР – Кюстендил, се състои от хора които, казват истината и се борят за истината.

Тя припомни, че по време на седеммесечната си работата като областен управител е била свидетел как много представители на различни политически партии са си преписвали съдействие и помощ, в действителност само Снежанка Траянска е помогнала.

Като пример Катя Димитрова посочи средствата за почистването на коритото на река Банщица, които са осигурени след лобиране от страна на Снежанка Траянска в Междуведомствената комисия.

ЛИСТАТА на ИТН за 10 МИР – Кюстендил:

1. Снежанка Траянска – икономист, областен координатор и народен представител в 47 – мо НС.

2. Живка Железова- икономист

3. Катя Димитрова юрист и бивш областен управител

4. Милен Георгиев – земеделски стопанин, търговец ; общински координатор Кюстендил

5. Димитър Джоргов - инженер и общински координатор Сапарева баня

 6. Спас Ильов -  инженер

7. Марио Янев - инженер

8. Владимир Тимев – инженер металург.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK