Митов: След Асен Василев ще е потоп

Снимка: БГНЕС

Според депутата ПП-ДБ не са евроатлантици

Не е ясно кой носи отговорност. Това заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ за функционирането на сглобката, която по думите му е екзотика.

Има вакуум по отношение на носенето на отговорност, според него. Пораждало се желание за силна ръка. Трябвало да се вземат нещата в ръце, за да се обясни на Асен Василев защо бюджетът е нереалистичен. Това, което искаме да спечелим, е развитие за българската икономика, подчерта Митов.

Асен Василев искал да харчи безразборно и да изглежда добър. След него ще бъде потоп, е прогнозата на ГЕРБ. Затова партията трябвало да се намеси във формирането на бюджета за догодина.

Митов настоя за бързо отпадане на дерогацията за Лукойл. Тя е начин за заобикаляне на санкциите срещу Русия. Според депутата ПП-ДБ не са евроатлантици. Евроатлантизмът е лепилото на сглобката, стана ясно от думите му. Направихме толкова много жестове, толкова отстъпки, допълни той. Не могат да ни се качват на главата, категоричен бе Даниел Митов.

По време на местните избори ПП-ДБ, БСП и Възраждане се сглобиха, заяви той. Утре ГЕРБ едва ли ще подкрепи Борис Бонев за председател на СОС. Не знаят къде са тръгнали, подчерта депутатът. Затова има последствия, изтъкна той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK