Община Сатовча достави бактерицидни лампи за всички детските градини и ясли

Снимка: store.bg

Апаратите премахват микроорганизмите във въздуха

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов осигури за всички групи в детските градини и ясли на територията на общината бактерицидни лампи за стерилизация / пречистване, на въздуха. Мярката е с цел превенция  на разпространението на коронавирусната инфекция сред най-малките и опазване живота и здравето на децата.

Предоставените апарати за стерилизация на въздуха са абсолютно безвредни. Те осигуряват висока степен на пречистване на въздуха в помещенията.

Според сертификата им за качество, апаратите гарантирано премахват всички видове микроорганизми във въздуха (бактерии, микроби, плесени, вируси) чрез деактивиране.
Безшумният вентилатор засмуква въздуха в помещението, след което той се подлага на обработка в многоетапната каскадна система. Стерилизиран, въздухът се извежда обратно в помещението.
Такъв тип устройства за стерилизация на въздуха  се използват в медицински центрове, болници, поликлиники, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, лаборатории, детски и учебни заведения, кухни, складове за храни и изобщо места, където съществува опасност от пренасяне на инфекции.
 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK