Областният управител се срещна с новите депутати от Кюстендилско

Снимки: ОА - Кюстендил

Заедно с представителите на законодателната власт бяха обсъдени редица проблеми и въпроси, касаещи общините от Кюстендилска област

Важното е за област Кюстендил да работим като един екип, който защитава интересите на местните жители и се бори за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и добри политики в региона. С тези думи се обърна към новоизбраните народни представители от 10 МИР – Кюстендил областният управител инж. Александър Пандурски. Той ги поздрави за избирането и изрази надежда, че, независимо от политическата принадлежност, с обединени усилия, ще работят заедно за развитието на региона.

Срещата бе инициирана от инж. Пандурски и премина в работен формат. В нея се включиха Снежана Траянска от ИНТ, Христо Терзийски от ГЕРБ – СДС и Бойко Клечков от „БСП за България“. Народният представител от „Продължаваме промяната“ Георги Стамов не успя да присъства заради служебни ангажименти.

„Благодаря ви, че откликнахте на тази покана. Трябва да знаете, че в лицето на Областна администрация винаги ще имате един коректен партньор, който има желание да работи и съдейства за реализирането на добрите политики за Кюстендилски регион“, заяви инж. Пандурски. Той обясни, че за тези няколко месеца Областната управа е дала „зелена светлина“ на няколко проекта и е съдействала по казуси, които са били на дневен ред за решаване.

Заедно с представителите на законодателната власт бяха обсъдени редица проблеми и въпроси, касаещи общините от Кюстендилска област. Бе коментирано и значението на големите инфраструктурни проекти, които трябва да се реализират, за да се даде тласък на местната икономика. Поставена бе и темата за подкрепа на малкия и среден бизнес, но също така и търсенето на начин за привличане на големи инвеститори.  „Разчитаме на вас да привлечете такива инвеститори. Имаме подходящи терени и имоти в областта, които биха могли да се използват за реализирането на големи инвестиции“, заяви още инж. Пандурски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK