Нинова: Връщаме третия мандат на президента в понеделник

Снимка: БСП

Оставаме отворени за разговори, които са важни за България и за българския народ с всички, заяви тя

"Проведохме съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на парламентарната група. Както знаете, получихме третия мандат. Отнасяме се изключително сериозно към тази задача. Изведохме най-важните приоритети за България и за българския народ в тези кризи в четири точки.

Това са приоритети, които съществуват в програмите и намеренията на всички партии, тоест търсихме това, което да ни обедини, а не това, което ни разделя. Търсехме решение за излизане от кризите, в които се намираме и най-вече от политическата криза".  Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в Народното събрание.

И допълни:

"Подходихме различно и поканихме всички лидери на парламентарно представените партии на разговор. Някои от тях се отзоваха, други решиха да не участват. Това е техен избор, макар че поражда много въпроси.

Обсъдихме проведените днес разговори. Обсъдихме възможните стъпки оттук-нататък и решихме – връщаме третия мандат в понеделник на президента. Оставаме отворени за разговори, които са важни за България и за българския народ с всички".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n