Йотова: С гласа си българските граждани определят бъдещето на България

Снимка: Президентство

По думите ѝ беззаконието и корупцията трябва да останат в миналото

Вицепрезидентът Илияна Йотова призова всички български граждани да гласуват, защото техният глас има значение. „Те определят политиката и бъдещето на България. Нека да покажем, че сме граждани, а не поданици, в каквито искаха години наред да ни превърнат“, заяви Йотова, след като упражни правото си на глас във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент.

„Гласувах за решителен, смел и отговорен човек за президент на България, за човек на дълга, който отстоява българския интерес в страната и навън, за човек, който не предава никого. Гласувах за това от утре президентската институция заедно с очертаващото се стабилно парламентарно мнозинство и стабилно правителство да отвори нова страница от историята на България, на нейния просперитет, на решителния ѝ глас в европейските политики“, изтъкна вицепрезидентът.

По думите ѝ беззаконието и корупцията трябва да останат в миналото, а „богатството на страната да е за всички българи, а не за малък приятелски кръг“. „Гласувах за разбирателство между институциите по общите за България приоритети – децата ни да виждат перспектива в родината и да работят за нея“, посочи Илияна Йотова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK