Нинова в Кюстендил: Трябва да осигурим продоволствието на българския народ

Снимка: Infomreja.bg

Амбицирани сме да довършим докрай тази програма, разчитаме на подкрепата на повече хора. С номер 1 на 2-ри април, призова лидерът на БСП

„Честит празник на кюстендилци, честита пролет на всички българи. Смята се, че това е ново начало, нека да донесе мир, благоденствие, плодородие на страната и спокойствие във всички български домове.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Кюстендил, където бе посрещната от симпатизанти, граждани, водачът на листата в града Бойко Клечков, както и кандидатите за народни представители от областта. С нея присъстваха и водачите на листите на “БСП за България“ в 24 МИР София - Георги Свиленски и в 26 МИР София-област - Иван Ченчев.

„Видях много усмихнати хора, много енергия, красота и младост. Нека тръгне от Кюстендил тази енергия и да залее цяла България“, каза още тя във връзка с днешния празник на града и по време на обиколката ѝ по централния площад.

По време на честванията за Първа пролет, Нинова обърна внимание и върху необходимата подкрепа към българската икономика и родното производство: „Трябва да осигурим продоволствието на българския народ - храната и водата. Предстои ни много работа, трябва да възстановим “Напоителни системи“ и поливното земеделие, да изравним субсидиите на европейските земеделци с нашите. Нужно е да се преразпределят вътрешните субсидии, не само за зърнопроизводство, но и за плодове и зеленчуци, мляко и месо“, обясни тя и допълни, че БСП също настоява болниците да не са търговски дружества, както и да има един учебник за един клас по един предмет.

Лидерът на социалистите очерта кои са трите акцента на БСП в тази кампания - мир,  доходите и борбата с инфлацията, както и семейството и децата. Тя припомни категоричната им позиция против въвличането на България във военния конфликт, както и за прекратяване на военните действия.

Пред всички присъстващи Нинова заяви: „Амбицирани сме да довършим докрай тази програма, разчитаме на подкрепата на повече хора. С номер 1 на 2-ри април“, призова лидерът на БСП.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK