Арестуваха 33-годишен, обрал къща в Мадан

Снимка: Infomreja.bg

Задигнаха парфюм и винтоверт от магазин в Лом

Служители на Участък Бойчиновци задържаха по „горещи“ следи извършител на кражба от частен имот в село Мадан. На 07.06.2023 г. 43-годишна жителка на селото заявила, че в дните между 05/07 юни т.г. от дома й били отнети плазмен телевизор „Филипс“, цифров приемник за телевизия и моторен трион, на обща стойност около 400 лева, съобщават от полицията.

При проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия бил установен извършителят – 33-годишен местен жител, който върнал откраднатите вещи. С полицейска заповед му е наложено задържане до 24 часа в РУ Монтана. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 194, ал. 1 от НК.

Служители на РУ Лом заловиха по „горещи“ следи извършител на кражба от супермаркет в  Лом. На 06.06.2023 г. около 13,30 ч. в РУ Лом бил подаден сигнал, че предходния ден от супермаркет в крайдунавския град била извършена кражба на винтоверт и парфюм, на обща стойност 65 лв.

По случая била образувана преписка и предприети оперативно-издирвателни мероприятия, при които бил установен извършителят – 22-годишен от обл. Видин. Той върнал откраднатите вещи. Материалите по случаи ще бъдат изпратени на Районна прокуратура – гр. Монтана.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK