Значително количество наркотици e иззето при спецакция в Златица

Снимка: МВР

Обитателят на адреса е с повдигнато обвинение

Полицейските действия са реализирани в края на май след анализ на придобита оперативна информация. В условията на неотложност служители на РУ-Пирдоп предприели претърсване на частен адрес в Златица, обитаван от криминално проявен и осъждан мъж, съобщават от полицията.

В предверието на постройка, обособена отделно от къщата, полицейските служители открили два найлонови плика съдържащи ситно смляна зелена тревиста маса, кофа със стръкове зелена тревиста маса и кутия със суха зелена тревиста маса. Допълнително, при извършения личен обиск на 36-годишния мъж, у него било намерено пликче със суха зелена тревиста маса. 

Последвало неговото задържане за срок до 24 часа, а по случая било образувано бързо производство. След изготвена експертиза е установено, че иззетата тревиста маса с общо тегло 1757 грама е марихуана.

След приключване на действията по разследването, проведено под надзора на районната прокуратура, вчера криминално проявеният златичанин е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 354А, ал.3 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK