Пиян пазарджиклия нанесе травми на двама полицаи

Снимка: Infomreja.bg

Те отишли на адреса по сигнал за силна музика

Случаят е регистриран снощи около 19.00ч., когато в РУ-Пазарджик е получен сигнал за силна музика в пазарджишкия квартал „Изток“. Към адреса незабавно били изпратени дежурни екипи на местния полицейски участък и на районното управление. Униформените заварили на адреса група от хора, почерпени с алкохол, които празнували под съпровода на силна музика. Те не изпълнили многократните разпореждания на униформените да спрат озвучителната уредба и да дадат документите си за самоличност. Вместо това обсипали органите на реда с обиди, нецензурни изрази и закани. Това наложило част от мъжете да бъдат задържани.

По време на задържането един от тях оказал яростна съпротива, като ухапал в областта на корема един от полицаите, а на друг нанесъл травма в областта на ръката. Въпреки това екипите, подпомогнати от още свои колеги, реагирали адекватно и задържали трима мъже на възраст между 23 и 41 години, всичките от квартал „Изток“.

По случая са образувани бързи производства за нанасяне на телесни повреди на полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения и за хулиганство.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//