Мария Капон: Нека с бюлетина № 5 - числото на промяната и мъдростта, не допуснем мутрите и олигарсите да предрешат вота!

Мария Капон и Радослав Тасков: снимки: infomreja.bg

Единната народна партия има ресурса и основанието да участва в следващото управление на държавата. Това е проектът на хората. Именно затова на нашият слоган е: "Ние идваме". С тези думи общинският лидер на ЕНП Радослав Тасков се обърна към своите приятели и съмишленци по време на официалното откриване на предизборната си кампания. Думите му потвърди и председателят на партията и кандидат-президент Мария Капон. "Вярваме, че на 23 октомври ще постигнем добри резултати - както на местно ниво, така и на национално", не скриха амбициите си двамата политици.

По време на срещата Радослав Тасков не говори за себе си, защото, както сам призна, няма благоевградчанин, който да не го познава. "Аз и хората от моя екип сме израсли в Благоевград. В този град отглеждаме децата си, в този град работим и искаме да работим за този град. В нашата листа сме съчетали младостта и опита", отново лаконичен бе той при представянето на кандидатите за общински съветници от партия ЕНП.

На срещата не успя да дойде вторият в екипа на Тасков - известният хирург д-р Владимир Таковски. "Той не е сред нас, защото спасява човешки живот в болницата. Но той е човекът, на когото ще разчитаме да работи за по-добро здравеопазване в областния център", заяви водачът на листата на ЕНП. Тасков допълни, че основен приоритет в работата му в следващия местен парламент ще бъде изграждането на нова болница в Благоевград - модерна и достъпна за всички жители на общината.  

Мария Капон благодари на Радослав Тасков за това, че партийната организация в Благоевград е сред най-активните и най-добре работещите в цялата страна. "Нашата цел е да спечелим колкото се може повече мандати в Общинския съвет", призна председателката на ЕНП. "Често ме питат кои са основните опоненти на Единната народна партия. Моят отговор е, че това са бедността и олигархията", категорична бе тя. Капон заяви, че Цар-Кировци има във всяка една точка на страната, както в политиката, така и в икономиката. "Политическите монополи обаче са по-страшни от икономическите. "Антибиотикът" на случващото се в Катуница е именно ЕНП", категорична бе тя. Според нея България ще бъде по-силна, когато има повече грамотни българи, които да се чувстват сигурни за бъдещето си. Затова Единната народна партия е избрала за свое верую "С грижа и любов към хората".

"Ние нямаме черни каси, нямаме контрабандни канали, няма да правим големи концерти и скъпи предизборни кампании. Но ние имаме очите на хората, пред които не се срамуваме да застанем", увери кандидат-президентът. "Докато властта е в сараите и резиденциите, а не на улицата сред хората, няма как са спечелим която и да е битка. България трябва да намери своята рецепта за икономическо развитие", убедена е председателката на ЕНП. Тя даде пример с въпроса "за" или "против" АЕЦ "Белене". "Ние ще даваме алтернатива. От енергийната ефективност и пестене на ток ще спестим два пъти повече, отколкото да построим новата централа в Белене. Именно така ние разбираме правенето на политика", коментира Капон.

Мария Капон бе категорична, че не вярва на ония, които твърдят, че битката на 23 октомври е предрешена. "Тази битка ще бъде предрешена, само ако всички решим да не гласуваме. А това не бива да се случва. Нека да унищожим пачките на мутрите, които купуват изборите. Нека да не допуснем мутрите и олигарсите да предрешат вота", призова Капон и посочи бюлетината №5. "Петицата е част от нашата операция "Чисти ръце". Това е числото на промяната и мъдростта", обобщи Капон.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

приятел12:03 - 04.10.2011
не мога да разбера кой пише тези лъжи за тасков.познавам го много добре и знам ,че НЯМА нищо общо с мутри и други такива екземпляри.истината е че е много добър и доверчив човек.но явно в политиката е позволено да се злослови по човека безнаказано
станкев08:21 - 04.10.2011
тасков, мария капон е прекрасен човек. внимавай да не я изложиш. трябва наистина за защитаваш обществените интереси
ало20:44 - 03.10.2011
Преди два дни Тасков и малката жъчка бяха в кафето до Бюрото по труда. Не са прекъснали топлата връзка.
СДС16:03 - 03.10.2011
Харесвам г-жа Мария Капон, но,но... лицето до нея на снимката беше свързано, а може би и сега е с мутрите на предишните избори. Сега мутрите са при Екип и Елезов, но топлата връзка с Тасков навярно е запазена. Желая успех на г-жа Капон, но Тасков е несъстоятелен, моля ви.

FACEBOOK