Мариана Попадийна излезе в пенсия след години, отдадени на Разложката гимназия

Снимка: Община Разлог

Тя има над 30-годишен стаж като учител, а от 2005 г. е директор на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“

През тази година, след дългогодишен труд, се пенсионира Мариана Попадийна, директор на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ в Разлог. Тя е добър преподавател, обичан и уважаван от учениците и от колегите си, който с неуморния си труд успя да възпита отговорни млади хора, които следват успеха в живота.

Мариана Попадийна има над 30-годишен стаж като учител, а от 2005 г. е назначена за директор на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“.

„Гордея се не само с добрата база на училището, но и с добрите постижения на нашите ученици. Благодарение на труда и всеотдайността на целия колектив, днес нашето училище се нарежда на 70-о място по успех в България. Щастлива съм, че учениците, на които съм преподавала по биология, днес са успешни лекари и са носители на престижни награди“, каза г-жа Попадийна.

Кметът инж. Красимир Герчев и зам.-кметът по социалните дейности, инж. Венцислав Гърменов, поздравиха Мариана Попадийна по случай пенсионирането й и пожелаха здраве и късмет.

„С благодарност и уважение - за достойно извървяния дълъг път като учител и директор на Разложката гимназия - на г-жа Мариана Попадийна! Да е здрава, да е щастлива, да продължава да се радва на плодовете на своя труд и успехите на Разложката гимназия. Да се гордее със семенцата, посети от учителите - като нея - с големи сърца - в младите! Тя вписа името си в любимото училище, което се равнява с най-добрите в България. Честита и благословена да е“, заяви с почит кметът Красимир Герчев.

„Благодаря за жеста на Община Разлог, на кмета инж. Красимир Герчев, защото за мен едно „Благодаря“ и един малък жест на зачитане на моята работа ме правят изключително щастлива“, сподели Мариана Попадийна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK