КП “Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" откриха предизборната си кампания в Кюстендилско

Снимки: ВМРО

Водачът Георги Петров: Само ние можем да дадем оная промяна, от която има нужда България

Днес в гр. Дупница КП "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" тържествено откриха предизборната кампания за 10-МИР Кюстендил. Гост на събитието беше организационния секретар на ВМРО - Юлиан Ангелов, всички кандидати за народни представители от коалицията, както и много членове и симпатизанти. Беше отслужен тържествен водосвет за новия офис на ВМРО в Дупница.

"Пожелавам сили, здраве и късмет на всички, и най-вече достойно представяне на изборите на 11 юли. Показахте много добри резултати и вярвам, че на тези избори ще надградите", каза Юлиан Ангелов. Присъстващите бяха поздравени и от водача на листата на патриотите - Георги Петров от ВМРО с пожелания за здраве и успешна кампания.

Ще продължим да отстояваме националния интерес! Ще ковем политика в полза на България. Решенията касаещи бъдещето й трябва да се вземат тук, а не в Анкара, Москва, Брюксел, Вашингтон.

За това влизаме в тази предизборна борба и търсим доверието на българските граждани, защото сме доказали, че в сърцата си носим девиза "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО"!

Само ние можем да дадем оная промяна, от която има нужда България. Само ние можем да защитим България!

Нямаме право на отстъпление. Пълен напред и победа! Да живее БЪЛГАРИЯ!, заяви водачът на листата на КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ за 10 – МИР Кюстендил, Георги Петров

Коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“

1.Георги Петков Петров

2.Райчо Димитров Цветин

3.Васил Георгиев Маргин

4.Пламен Райчов Караканов

5.Калоян Пламенов Петров

6.Христо Страхилов Михалчев

7.Гергана Василиева Васева

8.Любомир Христов Димитров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK