Кандидат-депутатите на "БСП за България" от Гоце Делчев се срещнаха с представители на спортните клубове

Снимки: БСП

В програмата на „БСП за България“ е отделено специално внимание на развитието на спорта

Среща с представителите на спортните клубове в гр. Гоце Делчев проведоха кандидатите за народни представители от листата на "БСП за България" Богдан Боцев, Ивелина Гущераклиева и Асен Янкулски.

"Срещата ми с представителите на всички спортни клубове е задължителна по време на всяка предизборна кампания. С тях общуваме изключително често и ползотворно почти ежедневно, винаги съм им оказвал подкрепа в работата ми и като заместник-кмет на общината и като народен представител. Сега обаче, имаме повече време да обсъдим нещата, които трябва да се променят на национално ниво и да се извади спорта от тежката криза, в която се намира", коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

По време на срещата са разговаряли за проблемите и предизвикателствата в областта на спорта, с които се среща всеки един от тях в работата си. В програмата на „БСП за България“ е отделено специално внимание на развитието на спорта, особено на масовия спорт. За да могат децата и учениците да тренират различни видове спортове е нужна и необходимата база, за която в момента се грижат основно общините.

"Според нас от БСП, това трябва да се промени и да се превърне в държавна политика. А това означава да се отделят повече средства за изграждане на спортни площадки в населените места, както и за издръжка на спортните клубове", каза още Богдан Боцев и допълни: "Благодаря на всички тях за добрата ни съвместна работа и за подкрепата, която винаги съм получавал от тях. Благодаря им, че и този път застават до мен и ме подкрепят!"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK