„Продължаваме Промяната“ издига в Благоевград 13 кандидати

Снимка: Infomreja.bg

В листата за изборите на 2 октомври влизат хора с различни експертиза

Андрей Гюров отново ще бъде водач на листата на Продължаваме Промяната в Благоевград. Преподавателят от Американския университет се включва в надпреварата за изборите на 2 октомври с екип от още 12 доказани професионалисти с чисто минало и амбиция за истинска Промяна на България. 

Въпреки най-тежката глобална инфлация, война и политическа криза, като председател на ПГ на Продължаваме Промяната в 47 НС Андрей Гюров успя да сплоти и консолидира парламентарната група и заедно да постигнат поставените цели: увеличени пенсии на българските пенсионери, безплатни детските градини за българските деца, връщане на превзетата граница на Капитан Андреево и пресичане пътя на отровните зеленчуци към българските домакинства.

Всичко това беше само първата стъпка от борбата за изтръгването на държавата от ръцете на корупционната хватка. Демокрацията е дълъг и изморителен маратон, но си струва да преследваме целите си, споделя Андрей Гюров. „Демокрацията е единствената гаранция за просперитета на България. Тази битка е на всеки български гражданин и трябва заедно да довършим започнатото - нови увеличения на пенсиите, вдигане на минималната работна заплата, продължаване на войната срещу корупцията“.

Още двама колеги на Андрей Гюров от 47 –о Народно събрание влизат в листата на Продължаваме Промяната – Благоевград. Това са предприемачът Владимир Табутов от Благоевград и юристът Екатерина Димитрушева от Гоце Делчев. След тях се нареждат адвокатът от Сандански Димитрина Хаджиева – Недина, социалният предприемач Иван Христов от Благоевград, Станислав Кимчев, също от Благоевград -  предприемач, експерт по медиен маркетинг и хоров диригент в Благоевград. Следващите кандидат-депутати на Продължаваме Промяната са програмистът Кирил Танушев от Петрич, специалистът по човешки ресурси и планински водач Ваня Кромобоа от Банско, туристическият и застрахователен агент от Разлог – Петър Кулин. От Сатовча в листата влиза финансовият анализатор Сейди Абдишев, а след него се нареждат университетският преподавател Магделина Китанова от Благоевград, която е едно от най-младите лица на Промяната, както и инженерът и предприемач Любомир Костов от Петрич.

На знаковото последно място в листата пък застава известният в Благоевград адвокат, университетски преподавател и граждански активист – Методи Байкушев.

Кандидат-депутатите влизат в изборите уверени, че могат да спечелят.

В листата са: 

1. Андрей Гюров

2. Владимир Табутов

3. Екатерина Димитрушева

4. Димитрина Хаджиева-Недина

5. Иван Христов

6. Станислав Кимчев

7. Кирил Танушев

8. Ваня Кромбоа

9. Петър Кулин

10. Сейди Абдишев

11. Магделина Китанова

12. Любомир Костов

13. Методи Байкушев 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK