Таксиметров шофьор заема депутатското място на Елена Гунчева

Снимка: Фейсбук

Емил Янков вижда "Възраждане" като първа политическа сила на предстоящите избори

Лидерът на „Възраждане“ в Пловдив Емил Янков ще замести депутата Елена Гунчева, която снощи обяви в социалните мрежи, че напуска партията и парламента. Той ще заеме депутатското място с ясни цели.

Пред „Марица“ той заяви, че вижда "Възраждане" като първа политическа сила на предстоящите избори. "Идеите и мотивите ми изцяло съвпадат с тези на партия „Възраждане. Ще бъда неотлъчна част от парламентарната група и ще работя в интерес на българския народ, разбира се", посочва Янков.

Той е икономист по образование, а по професия – таксиметров шофьор. "Обикновен човек със съвсем нормална професия. От дълги години съм във „Възраждане“, вярвам в идеите на партията и затова съм там. Председател съм на пловдивската организация, един от учредителите съм, от самото начало съм в нея", посочва Емил Янков. 

Според него, 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот. "За това време ще се опитам да постигна, каквото мога. Очаквам да се завърти рулетката на раздаване на мандати, след което да последва служебен кабинет и предсрочни избори още тази есен", прогнозира той. /Novini.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK