Общинари и футболисти от Разлог и Белица дариха над 3 000 лева за болно дете от Разлог

Снимка: Фейсбук

10-годишният Славчо е диагностициран със “Спастична церебрална парализа”

Победителите във футболния турнир “Купата на Кмета”, кметът на община Разлог, инж. Венцислав Гърменов, и заместниците му Иван Гюров и Гергана Колчева-Фарфарова, както и футболисти от Белица дариха над 3000 за лечението на 10-годишния Славчо от Разлог.

Преди 7 години Славчо е окончателно диагностициран със “Спастична церебрална парализа” и не може да се придвижва сам. След няколко проведени операции през последните години, положените усилия не са достатъчни детето да проходи и е изготвена допълнителна рехабилитационна програма от 5 курса за по 4 месеца.

Към настоящия момент Славчо, придружаван от своята майка - Надежда Фарфарова, провежда роботизирана рехабилитация с единствения по рода си робот за прохождане - Локомат Про, в медицински център "Рего" към МБАЛ "Сердика" в град София.

Сумата за всеки курс на лечение, в размер над 10 000 лева, разходите за квартира, транспорт и други допълните нужди, са крайно непосилни за Надежда Фарфарова, която отглежда детето си напълно сама.

Община Разлог отправя апел към всички благодетели:

“Бъдете чудото за Слави!“ Всеки, който желае да помогне Славчо да проходи и да води по-самостоятелен начин на живот, може да го направи чрез финансово дарение по банкова сметка: BG51 ESPY 4004 0030 7858 62 или чрез  следния линк:  https://pavelandreev.bg/campaign/da-badem-chudoto-za-slavi

А през декември Община Разлог очаква всички и на благотворителен базар в центъра на град Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK