След боя в НС: Костадинов гневен, Пейков - объркан

Снимка: Нова ТВ

Костадинов след сблъсъка в НС: Тези хора са позор за човешкия род

„Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание,  простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест”. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов.  Той нарече Манол Пейков „същество”.

Костадинов се закани вбъдеще да свалят от трибуната народни представители. На журналистически въпрос „Насилие ли е начинът?” лидерът на „Възраждане” отговори: „Нали знаете подоворката по-умният отстъпва? Когато по-умният отстъпва, управлява по-простият”. Той беше категоричен, че, когато депутат говори „просташки неща”, думата му трябва да бъде взета. "Когато не се правят забележки, така става", допълни Костадинов.

„Ако тези предатели си мислят, че ще направят правителство, с което да окупират държавата и да извършат държавен преврат, защото в момента това, което се случва, е пълзящ държавен преврат, овладяване на държавата публично и нагло, ние ще организираме контрапреврат”, обеща депутатът.

"Ненормално и нередно е такова поведение. Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща". Това заяви депутатът от ДБ Манол Пейков след сблъсъка с "Възраждане" в НС.

“Явор Божанков излезе да каже важни неща по отношение на тяхната свързаност с Русия, която е безспорна. Да няма правителство е директен интерес на Русия. Възраждане нарушава реда всяка секунда. В кулоарите ме нарекоха мръсна гнида вчера”, каза още Пейков, след което обясни, че са заплашили, че ако има правителство, ще доведат хората вътре в НС. Ритаха ме в краката, защото не се вижда там, започнаха да казват, че ще ни пратят в Белене, това са неща, които обичайно казват, но вие не ги чувате”, каза още Пейков.

По материали на Нова ТВ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK