“КОСМО ИН" ООД ще ремонтира лекоатлетическата писта в спортен комплекс “Пирин”

Лазар Андреев, снимка: infomreja.bg

Благоевградската фирма за строителни дейности “КОСМО ИН” ООД ще ремонтира лекоатлетическата писта в спортен комплекс “Пирин” в Благоевград. Частната фирма, която е регистрирана на адрес кв. “Запад”, спечели конкурса по Закона за изпълнение на държавни поръчки и от утре започва работа.

Първо ще бъдат подменени радиаторите за отопление в залите и ще бъдат монтирани слънчеви колектори. В петък пък ще стартират ремонтните дейности на пистата в двора на комплекса. Там ще бъде настлан подложен бетон, преди поставянето на тартановата настилка. Общо 5 коридора по 100 метра ще има новата писта, заедно с коридор за дълъг скок. Стойността на строително-монтажните работи е 100 000 лв., осигурени от Български спортен тотализатор.

Благоевград е сред деветте града в страната, които получиха по 100 000 лв. от тотализатора за ремонт на спортни обекти. В областния център всички спортни клубове се консолидираха около предложението за ремонтиране на лекоатлетическата писта. Ръководител на проекта е Лазар Андреев, който обеща до края на годината да бъде прерязана лентата на новата придобивка.  

 

КОМЕНТАРИ

Тодоров16:59 - 05.10.2011
За пореден път се изложихте Гербаджии.
попче16:10 - 04.10.2011
Да излезе Камбитов и да каже той ли дава разрешение на неговите кандидат съветници да взимат поръчки?
хахах16:07 - 04.10.2011
Да кажат на кого е тази фирма.Гербери какво ви става бе? Излязохте големи помияри
Дали не ми е смешно/тъжно13:36 - 04.10.2011
Ръковдител проект- много израстна това момче, от шофьор на Васко Кьоравия до "проектаджия"! Нелепост огромна!!! Е ... за ГЕРБ при това положение!

FACEBOOK