Проф. Георги Михайлов: Само БСП има ясна програма за управление с конкретни мерки във всички сфери

Снимки: БСП

Водачът на листата и кандидати за народни представители се срещнаха с жители на село Гърмен

„БСП за България” в Благоевградска област залага на най-успешната стратегия за успех на едни избори – с достигане на своята програма до всички населени места, където кандидат-депутатите разговарят с хората, изслушват проблемите им и предлагат конкретни решения. Една от тези срещи се проведе в село Гърмен с участието на водача на листата професор Георги Михайлов, и местните кандидати за народни представители Богдан Боцев, Костадин Харисков, Исмет Ходжов и Илиян Синадинов.

„В момента държавата не постига напредък в нито един от показателите на обществения и икономическия живот. Това положение се затруднява и от факта, че за първи път в новата ни история имаме избори след избори. Много е важно България да бъде в сигурни ръце, със стабилно правителство, управляващо в полза на всички българи. На тази кампания, БСП е единствената партия, която се явява с много ясна програма за управление, предлагаща конкретни мерки във всички сфери“, подчерта проф. Георги Михайлов на срещата в село Гърмен. 

Кандидатите за народни представители от района също изразиха категоричната си позиция, че имат конкретни идеи, с които да подпомогнат решаването на основните проблеми в четирите общини в района.

„Нашите проблеми не са по-различни от тези в други райони на страната. Ниските доходи и безработицата в последните години са основния въпрос, който вълнува хората. В нашата програма ние сме заложили конкретни мерки за повишаване на доходите, особено на по-младите хора и семейства, за да ги задържим тук, в България“, каза кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK