Отново благоевградчани си изхвърлиха боклука където не трябва

Снимка: Община Благоевград

По сигнал на граждани е установено и новообразувано нерегламентирано сметище

Въпреки ежедневните усилия на Община Благоевград в посока по-чиста околна среда, броят на нерегламентираните сметища в областния център продължава да расте. Работници към ОП „Чистота“ непрекъснато почистват замърсени терени, а служители на звено „Инспекторат“ извършват проверки по места, като при нарушения извършителите биват санкционирани. Община Благоевград апелира за отговорно поведение и напомня, че дейностите по почистване се извършват със средства от общинския бюджет, за който принос имат съвестните данъкоплатци.

При забелязана нередност, сигнали могат да бъдат подавани на дежурните телефонни линии – 073/88 44 34, 073/ 88 44 06 и на тел. 112.

Сред местата, включени в графика за почистване през м. септември са дерета, намиращи се в землищата на селата Церово, Айдарово, Зелен дол, Делвино. Освен това дейностите обхващат и районите около животинския пазар, ромската махала и ЗМК.

По сигнал на граждани е установено и новообразувано нерегламентирано сметище, в района, в който предстои да бъде изградена улица „Промишлена“.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK