През почивните дни: Самокатастрофирали коли, ранени и пияни шофьори

Снимка: Infomreja.bg

Верижна катастрофа и ранено дете са част от равносметката

В РУ Севлиево е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на пътен възел „Детелина“.

На място е установено, че 30-годишен мъж, управлявайки БМВ с несъобразена скорост, е изгубил контрол, излязъл е извън пътното платно и се е преобърнал.

В резултат на удара е пострадал водачът, който е откаран в МБАЛ „Д-р Ст.Христов“ с фрактура на поясен прешлен, без опасност за живота. Пробата за алкохол е отрицателна. 

Верижна катастрофа с четири автомобила е станала на 3 февруари около 15,30 часа в Кърджали. Няма пострадали. След нарушена дистанция 19-годишен водач с фолксваген ударил намаляващ пред него скоростта мерцедес, който блъснал форд пред него, а фордът ударил мерцедес. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. 

Водач, употребил алкохол, е задържан в полицейския арест, след направено от него ПТП с материални щети.

На 4 февруари в 23.19 часа от телефон 112 е получен сигнал за настъпило ПТП в село Ореховица на улица "Ал. Стамболийски". Незабавно са изпратени полицейски служители, които са извършили оглед. Установено е, че лек автомобил "Опел Вектра" е ударил други два паркирани автомобила "Фолксваген Голф", в следствие на което се е обърнал по таван.

Няма пострадали.

От извършената проверка с техническо средство на водача – 44-годишен местен жител, установено, че управлява МПС след употребата на алкохол. Уредът е отчел над 1.2 промила. 

70-годишен водач е самокатастрофирал в близост до разклона за тополовградското с.Синапово. Мъжът от Елхово е управлявал рено с трима пътници, негови съграждани. На десен завой водачът е загубил контрол, завъртял се е, преобърнал се е и е излязъл вдясно извън пътя. Всички са с леки наранявания и натъртвания, без опасност за живота. 

Две водачки и дете са пострадали в катастрофа  на третокласен път между Хасково и с. Минерални бани.

В 10 часа 30-годишна от областния град е шофирала „Фолксваген-Венто“, на който е загубила контрола, завъртяла се е по посоката си на движение, навлязла е в насрещното платно и се е ударила в движещ се срещу нея голф, управляван от 55-годишна от Харманли.

От удара са пострадали двете водачки и момче на 7 г. Настанени са в хасковската болница без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK