Мустафа Карадайъ от Дагоново: Дойде време за ДПС. В 48-ото Народно събрание - 48 депутати

Снимки: ДПС

„В кризисните времена, в които живеем, дойде време за майсторите в политиката“

В кризисните времена, в които живеем, дойде време за майсторите в политиката. Дойде време за ДПС, защото е номер 1 вече 32 години. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в с. Дагоново, община Белица, където Движението закри предизборната си кампания с многохиляден митинг. Водач на благоевградската листа на ДПС е Делян Пеевски.

Когато ДПС участваше във властта, пак имаше кризи, но успяхме да върнем 16 милиарда дълг, да осигурим стабилност на икономиката с висок ръст и рекордни инвестиции. Сега сме свидетели на разруха в икономиката, галопираща инфлация и 40 милиарда дългове. Няма инвестиции, 500 000 българи напуснаха страната за 10 години, каза още Карадайъ.

"Когато участвахме във властта, разписахме и договорихме оперативните програми, за да има европейско финансиране за бизнеса, общините и хората. Сега нямаме нито План за възстановяване и устойчивост, нито оперативни програми.

60 милиарда стоят на трупчетата в Брюксел заради некадърно управление, а само кметът на Белица има разписани проекти за 50 милиона, които не може да реализира", каза
лидерът на ДПС. И добави: Нито една партия не успя да разпише програмите, защото в ДПС е експертизата.

Настояваме за нов модел на управление, при който вместо лъжа в политиката ще има ясни цели и национални приоритети. А вместо омраза, разделение и противопоставяне, в политиката ще има диалог и нормалност. ДПС има ясна програма, за да стабилизира държавата, защото имаме експертизата, опита и ключът за решението на проблемите на хората, общините и бизнеса, заяви председателят на Движението.

Номер едно сме в българската политика, номер едно сме и в Белица. Затова от Благоевградско ще вкараме трима народни представители, като в 48-ото Народно събрание ще имаме 48 депутати, прогнозира Мустафа Карадайъ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK