Преизбраха Иван Андонов за председател на ОбС – Кюстендил

Снимка: читалище "Братство"

29 от местните парламентаристи дадоха подкрепата си за Андонов

Иван Андонов беше преизбран за председател на ОбС – Кюстендил, по време на проведената редовна сесия на местния парламент. Процедурата включваше временна комисия, на която председател бе адв. Кирил Станчев. 29 от местните парламентаристи дадоха подкрепата си за Андонов, която застава на чело на ОбС – Кюстендил, за  9-и път.

Той бе и единственото предложение за председател на Общинския съвет, а според правилника такъв се избира на ротационен принцип на всеки 6 месеца.

„Благодаря на колегите общински съветници за оказаното доверие. Надявам се, че ще го оправдая. Винаги съм се старал да бъда толерантен, отзивчив, старал съм се в Общинския съвет да няма политическо разделение. Мисля, че се справям със задълженията си и мисля, че върви работата в Общинския съвет, на комисиите, взаимодействието с общинска администрация е много добро“, коментира след избора Иван Андонов.

Целите на Андонов през следващия мандат са общинските съветници да работят най-вече за хората,  да се създават услуги, които да подпомагат гражданите, училищата и културните институти.

"В изключително тежка ситуация се намираме и мисля, че от изключителна важност е Общински съвет – Кюстендил, да работи сериозно и правилно в полза на гражданите", обясни още старият-нов председател на ОбС – Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK