С тържествена церемония в община Струмяни изпратиха абитуриентите от випуск 2021

Снимки: Стоян Петков, община Струмяни

Отличниците на випуска получиха грамоти и предметни награди

Днес дванадесетокласниците на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ - село Микрево, чуха за последен път училищния звънец.

Тържествено и трогателно, с много усмивки и позитивни емоции, абитуриентите от випуск 2021 г. се разделиха със своето училище и своите учители. Ученици, учители, гости и родители присъстваха на последния учебен ден, който започна с традиционното посрещане на училищното знаме.

Тържеството на зрелостниците уважиха кметът на Община Струмяни – Емил Илиев, зам.-кметът по хуманитарните дейности Фиданка Котева, зам.-кметът по стопанските дейности - Петя Тасева, кметът на село Микрево – Венцислав Янев, и Анита Митрева – директор на ДГ „Патиланци“- с. Микрево.

Приветствено слово към зрелостниците отправи директорът на училището Лиляна Велкова, като им пожела да бъдат отговорни и достойни хора, да бъдат здрави, толерантни и трудолюбиви, да превръщат трудностите в победи, а мечтите си – в реалност.

Кметът на Община Струмяни пожела на абитуриентите да бъдат преди всичко здрави, да отстояват своите мечти, да преследват набелязаните цели и да продължават да се развиват, защото човек се учи през целия си живот.

Отличниците абитуриенти за учебната 2020/2021 г. - Росица Митева, Албена Димитрова, Стефанос Легас получиха грамоти и предметни награди, връчени от директора на училището, а кметът на община Струмяни подари на всички зрелостници символични подаръци и ваучер за празничната им абитуриентска вечер.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK