Фондация "Искам бебе" и 3500 родени след инвитро процедури честват рожден ден в Кюстендил

Снимка: БНР

Домакин на форума е кметът на Кюстендил Петър Паунов

Фондация "Искам бебе" и около 3500 родени с подпомогнати инвитро процедури честват 16-ия рожден ден на организацията в Кюстендил. Градът е избран неслучайно - община Кюстендил и фондация "Искам бебе" стартираха наскоро информационна кампания "Природа за живот".

Гост на срещата е и генералният директор на БНР - Милен Митев.

На срещата, която продължава и в събота, участват координатори и представители на "Искам бебе" от 45 града и общини в страната. Както и родители и двойки с родените си с инвитро процедури деца.

Радина Велчева, председател на фондацията, която е и член на Обществения съвет на БНР, благодари на всички участници и на организациите, общините, които съдействат за дейността ѝ.

Домакинът на форума - кметът на Кюстендил Петър Паунов, каза:

"Всеки, който е мечтал да чуе този детски глас у дома си, знае колко ценно е всичко".

Участниците бяха поздравени и от генералния директор на БНР - Милен Митев:

"За мен наистина е голямо удоволствие да съм тук, защото всички вие сте обединени от една много благородна кауза. Адмирации пред вас за това, че толкова години фондацията неизменно продължава да се бори за тази кауза. Смятам, че е постигнала страхотни резултати".

В деловата част на форума АГ-специалисти, психолози представиха най-новите постижения  в медицината и процедурите срещу мъжкия и  женския стерилитет, за ефекта от лечението с минералната вода на Кюстендил, доказани от древността, на климата и природните дадености на района, на плодолечението.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK