Трима леко пострадали след ПТП-та в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Пътните инциденти са станали в Разложко и Петрич

Трима леко пострадали след ПТП-та в Пиринско. Пътните инциденти са регистрирани през изминалите почивни дни – на 3-и и 4-и февруари.

На ул. „Рокфелер“ вПетрич, при приближаване към пешеходна пътека, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 72-годишен мъж от града, не е пропуснал и е блъснал 41-годишна жена от града.

Пешеходката е пострадала с охлузвания на коляното. Пробата за наличие на алкохол в издишания от водача въздух е отрицателна.

На пътя между Разлог и Банско, лек автомобил „Ситроен“ с 21-годишен водач от с. Микрево е блъснал в задната част внезапно аварирал лек автомобил „Мицубиши Паджеро“.

18-годишна пътничка в лекия автомобил „Ситроен“ е транспортирана за извършване на медицински преглед в ЦСМП-Разлог, където е установено, че е със съмнение за комоцио.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на двата автомобила са отрицателни.

На пътя между Якоруда и Разлог е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 21-годишен водач от с. Семчиново на десен завой е излязъл в страни от пътя и се е преобърнал в крайпътна ливада.

Младеж на 19-години, който е пътувал в автомобила е със съмнение за счупен прешлен и е настатен за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

На водача е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK