Община Белица печели проект за смяна на уличното осветление

Снимка: Община Белица

Проектът включва подмяна на енергоефективно улично осветление

Община Белица печели проект за смяна на уличното осветление в град Белица и село Краище.

Кметът на Белица Радослав Ревански още в първия работен ден съобщи, че Община Белица е една от 74 общини, които са поканени от министъра на Енергетиката да входират своите проекти за смяна на уличното осветление. Финансирането ще бъде от плана за възстановяване и устойчивост. Проектът включва подмяна на енергоефективно улично осветление на главни улица в населените места с. Краище и гр. Белица, съобщават от Общината.

Ревански развълнувано сподели: "Емоциите от Новогодишните празненства отминаха и сме запретнали ръкави да продължим развитието на общината. След като променихме коренно инфраструктурата, време е и вечерта да бъде по-светло, по-уютно, модерно и най - вече по-сигурно за жителите на общината".

КОМЕНТАРИ

Марио Асьов07:54 - 01.08.2023
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK