Кюстендилският кмет очи в очи с гражданите

Петър Паунов, снимка: Цена Желязкова, infomreja.bg

За пореден път в Кюстендил започва кампанията „Открито за Кюстендил – отговор на всеки въпрос”. Става дума за поредица от открити срещи с представители на общинското ръководство и кмета Петър Паунов. Инициативата се провежда ежегодно от началото на неговия мандат. Всеки жител на общината е поканен да зададе въпрос, да отправи предложение или пък да сподели своите конкретни идеи за развитието на района. Първата среща е във вторник, от 17:30ч. в залата на Възрожденското училище.

Своебразната „изнесена приемна” извежда от виртуалния в реалния свят кампанията "Кметът ви чува".  Кюстендилци отдавна имат възможност да зададат въпросите си към кмета и да споделят своите идеи в съобщения на създаден за целта имейл адрес, обявен в интернет страницата на общината. Има и открита телефонна линия за същата цел.  Сега въпросите от форумите, имейлите и телефонните разговори могат да бъдат обсъдени открито „очи в очи”.
 

КОМЕНТАРИ

GERGANA16:26 - 17.07.2011
ДАЛИ ЩЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСЪСТВАМ И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ, НЕ ЗНАМ, НО ЗНАМ, ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МУ БЛАГОДАРЯ НА Г- ПАУНОВ. ПО-КРАСИВ КЮСТЕНДИЛ ЕДВА ЛИ Е БИЛ НЯКОГА, ЗА КОЕТО, ВИНОВНИК Е САМИЯТ ТОЙ. А СЕГА Е И МОМЕНТА ДРАСКАЧИТЕ ПО ФОРУМИТЕ ДА СЕ ПОКАЖАТ НА СВЕТЛО, НАЛИ? КМЕТА ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА КАЖАТ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ!!!!
А ДАЛИ20:34 - 13.07.2011
кметът Петър Паунов наистина е готов да застане очи в очи с гражданите?
Радослава20:11 - 13.07.2011
Г-н Паунов, засега нямам въпроси към Вас, но предоставената ми възможност ще ме провокира.Благодаря Ви за нея, нямам спомен друг път да се е случвало подобно нещо.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK