СПО в Батановци: Иззеха голямо количество дърва, алкохол и гориво

Снимка: Infomreja.bg

Собственик на имота е 33-годишен местен жител, който е съпричастен към установените противозаконни действия

Голямо количество незаконно добит дървен материал, алкохол, дизелово гориво и автомобил с чужди номера са открити в частен двор в гр. Батановци. В рамките на проведена специализирана полицейска операция, вчера служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР – Перник и колегите им от Първо РУ и участък полиция „Батановци“ проверили частен дом в гр. Батановци.

Пред двора на имота е установен лек автомобил „Фолксваген Транспортер“ с регистрационни номера от друго моторно превозно средство. В двора са открити около 15 куб.м. незаконно добит дървен материал, а в различни помещения са открити и иззети 400 литра дизелово гориво без документи за произход и 200 литра алкохол без акцизен бандерол.

Дизеловото гориво е иззето от служители на Агенция „Митници“, а алкохола от представители на полицията. Собственик на имота е 33-годишен местен жител, който е съпричастен към установените противозаконни действия.

Започнато е бързо производство по чл. 345, ал. 1 и 235, ал. 2 от Наказателния кодекс и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK