Любими изпълнители обединиха Симитли в помощ на Венци!

Снимка: Община Симитли

В подкрепа на Венци предстои и провеждането на футболен турнир, който ще се състои на 30 юли

Борис Дали, Иван и Ивана Дякови, Малин Домозетски, Кольо Македонеца и други изпълнители обединиха жителите и гостите на община Симитли в помощ на своя съгражданин, нуждаещ се от лечение – Венци Благоев Венциславов.

Малко след 20.00 часа снощи площад „Септември“ се изпълни с хора, които бяха дошли не само да се насладят на хубавата музика и да видят любимите си изпълнители, но и да помогнат на Венци в битката му да проходи отново.

На различни места на площада бяха разположени кутии за дарения, в които всеки имаше възможността да остави толкова, колкото личния и семейния бюджет му позволяват. В подкрепа на Венци предстои и провеждането на футболен турнир, който ще се състои на 30 юли.

От утре, в помощ на Венци, на различни места в община Симитли ще отворят врати пунктове за събиране на хартия, старо желязо и излезли от употреба електроуреди. Събирането ще се извършва по график, както следва:

Вторник (26 юли) – Железница, Градево и Осеново;

Сряда (27 юли) – Крупник и Полена;

Четвъртък (28 юли) – Черниче и Полето;

Петък (29 юли) – Брежани и Симитли.

Пунктовете, в които може да предавате хартия, излязли от употреба електроуреди и старо желязо ще бъдат позиционирани пред кметствата и ще бъдат отворени от 18.00 часа.

През месец април 2020 година Венци претърпява тежка катастрофа с мотор, вследствие на която гръбначният му стълб е счупен. Следват множество рехабилитации в различни клиники, но приложеното лечение не дава необходимия резултат.

Венци все пак получава надежда от турската клиника Liv, която му предлага лечение чрез 2 вливки на стволови клетки за 15 дена с пълна упойка + 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия през този период.

След всяка вливка се осъществява 1 вечер престой в болница. Пакетна цена за всяка една вливка - 11 000 евро ( включва ПСР за пациента, прегледа с анестезиолога и кръвните изследвания, които ще назначи преди вливката, 1 вечер престой, 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия). Общо за двете вкливки са необходими 22 000 хил. евро. След лечението в турската клиника, Венци ще се нуждае от допълнителни средства и за рехабилитация.

Нека се обединим! Нека подадем ръка на нашия съгражданин, който има нужда от всички нас! Нека покажем за пореден път, че в община Симитли сме задружни! Нека дадем надежда на Венци да проходи отново!, призовават от общинската администрация в града.

Още снимки вижте ТУК

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK