Спектакълът шедьовър „Съмнение“ и събития на открито – до края на театралния сезон в Благоевград

Снимки: ДТ „Никола Вапцаров“

Последните дати на „Съмнение“ за сезона са 25 и 26 юни от 19:00 ч.

Екипът на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, продължава с нови интригуващи заглавия, блестяща визия и вдъхновяващи актьорски изпълнения.

С наближаването на летните месеци театърът е удължил програмата си. До края на месец юни публиката може да се наслади на „Съмнение“ от Джон Патрик Шанли, режисьор Стайко Мурджев.

„Спектакълът-шедьовър“, както беше описан от зрителите на премиерата по-рано този месец, се поставя за първи път на българска сцена, а актьорската игра на Калин Врачански, Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова ще ви остави без дъх.

Последните дати на „Съмнение“ за сезона са 25 и 26 юни от 19:00 ч., след което театърът затваря врати, но не спира с изненадите.

Три прохладни вечери на открито с чаша вино и музика на живо очакват ценителите на театралното изкуство на 29 и 30 юни и на 1 юли. На открита сцена в парк Бачиново (зоната за барбекю) актьорите ще ни припомнят силата на любовта, увековечена в писмата на велики личности. Театър в парка „Послепис“ започва в 21:00 ч.

Последната изненада на театъра, но само до месец септември, е документалният спектакъл „Забелязано в Благоевград“. Интригуващото заглавие ще не заведе в няколко различни точки на града, разказвайки историите на хората в Благоевград – техните истории, вълнения и проблеми. Режисурата е на Неда Соколовска, а зрителите ще станат свидетели на нещо невиждано в Благоевград. Датите са 5, 6 и 7 юли, а местата ще бъдат допълнително обявени. Със „Забелязано в Благоевград“ театърът закрива творческия си сезон, като с нетърпение ще очаква да отвори отново врати през месец септември.

Билети за всички спектакли от богатата програма на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, могат да бъдат закупени от касата на театъра и онлайн. За повече информация и резервации, телефон 0879 523 729.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK