До дни изписват и останалите пострадали при катастрофата на АМ "Струма"

Снимка: Infomreja.bg

В момента в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия има четирима болни

Пациентите, настанени в "Пирогов" след тежката катастрофа на АМ "Струма", са в стабилно и добро общо състояние, съобщават от лечебното заведение.

В момента в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия има четирима болни, които са прекарали нощта в съответствие с очакванията на медицинския персонал на болницата.

В Клиниката по неврохирургия е настанен един пациент със счупване на два гръбначни прешлена, който е бил опериран по-рано тази седмица. Хирургичната интервенция на гръбнака е успешна и възстановителният процес е без усложнения, съобщават от болницата. Същият пациент е претърпял и успешна операция на подбедрицата в Клиниката по ортопедия и травматология още в деня на хоспитализация - 23 ноември.

Припомняме, двама оцелели от инцидента на автомагистрала "Струма" бяха изписани от "Пирогов" вчера и с медицински транспорт на Република Северна Македония отпътуваха към родината им.

В началото на следващата седмица предстои да бъдат изписани и останалите пациенти след оценка на медицинското им състояние. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5