Каракачанов разочарован от резултата на изборите

Снимка: БГНЕС

Според него явно коалицията не е била добра, но е обект на анализ

Бившият военен министър и настоящ лидер на ВМРО Красимир Каракачанов оцени резултата за коалиция "Българските патриоти" от предсрочните избори като недобър, заради ниска избирателна активност, неясен вот от чужбина. Важно тези партии, които прескочат 4%-та бариера, да съставят парламент, обясни лидерът на ВМРО.

"Оценявам резултата от изборите като недобър, но по-задълбочени анализи да се правят 15 минути след края на изборите е несериозно", посочи Каракачанов.

Той още веднъж повтори, че въпреки прогнозните социологически данни не му харесва резултата.

Според него явно коалицията не е била добра, но е обект на анализ. Дано да има нормално правителство, което да управлява България с парламентарно мнозинство. Не е важно кой какви проценти е взел, а България да върви напред, каза още Каракачанов.

Лесно е да се явяваш на избори. Пожелавам на тези, които се класираха, да имат достатъчно кураж, да сформират коалиция, а да не хвърлят държавата в политическа криза. Той определи, че е малко вероятно ВМРО да прескочи бариерата, но уточни, че ще анализира защо се е случило така.

Всеки, който се появи на политическата сцена, смята, че открива топлата вода и затова бе въведено машинно гласуване. Това е съдбата на българите, ние смятаме, че изборите са тото и избираме хората, които обещават химери, добави Каракачанов. За него машинното гласуване е глупост, при условие, че на плажовете в Гърция, Турция и гласуването в чужбина нямаше машини навсякъде.

Един път да се правят сериозни избори, а не на парче - в полза на този или онзи, призова в заключение той. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK