Кандидатурата на Росен Плевнелиев за президент - най-горещата тема в родния му Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Втори ден след номинацията за президент на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев в родният му град Гоце Делчев хората не престават да коментират със задоволство, че именно неврокопчанин само след по-малко от два месеца може да се окаже на най-високия управленски пост в държавата. Кандидатурата на Плевнелиев се приема радушно в родния му край, широко коментирано в града е и цялото семейство на издигнатия кандидат-президент от ГЕРБ.

Най-въодушевени са възрастните неврокопчани, които познават родителите на Росен Плевнелиев и самия него. При визитата си преди няколко месеца в Гоце Делчев Росен Плевнелиев посети Второ основно училище в града и безпогрешно, въпреки драстичните промени в школото, си спомни точно в коя стая е учил като първокласник, дори и на кой чин е седял.

Министър Плевнелиев преди няколко месеца се срещна и с братовчед си Ангел Плевнелиев, който бе председател на ГЕРБ в Гоце Делчев и общински съветник в местния парламент.

Преместването на Плевнелиеви в Благоевград и естеството на работа на сина им Росен донякъде са откъснали семейството и строителния министър от родния град. Пред приятели и роднини в региона обаче Росен Плевнелиев заяви, че това не означава, че е забравил корена си и многото приятели в Гоце Делчев.

При идването си в Гоце Делчев Росен Плевнелиев поздрави и бившия директор на училището, в което е учил, Славчо Бухлев, който, останал приятно изненадан, че министърът го е познал, не сдържа емоциите си и се разплака.

На 4 май министър Росен Плевнелиев бе сред официалните гости на директора на Второ основно училище в Гоце Делчев - Спас Тетимов, по чиято инициатива бе отбелязан патронния празник на учебното заведение, носещо името на легендарния войвода Гоце Делчев.

Кандидатът за президент е роден и израснал в семейната къща на Плевнелиеви на ул. „Кавала“ в Гоце Делчев. Всички техни съседи, след номинирането на Росен Плевнелиев за високия пост, с гордост разказват спомени от детството му. Ученолюбив, отговорен, изключително добре възпитан и от прекрасно семейство, са най-честите квалификации на неврокопчани за кандидат-президента на ГЕРБ.

Самият Плевнелиев при посещението си през май в Гоце Делчев заяви, че от родния си град, учителите и приятелите от ученическите години пази най-скъпите спомени в сърцето си.

 

КОМЕНТАРИ

имало е и болни мозъци22:52 - 05.09.2011
преди малко нарочно сравних текстовете във Фокус и Инфомрежа. Ами и слепецът може да види че са коренно различни за какво преписване бленуват тези болни хора по- горе . Егати и таратайките .Димкаджии .
до нямам думи22:41 - 05.09.2011
това е писано хиляди пъти на кой му пука какъв е бил баща му важното е че е отгледал и възпитал достоен син на България . Плевнелиев не е член на ГЕРБ и в това е силата му защото и червените ще гласуват за него . Успех момче важна е каузата а тя е истинска и прекрасна заедно ще строим нова България ти показа че можеш направи го и като държавен глава . Другото няма значение .
неврокопчанин22:34 - 05.09.2011
Прекрасен материал за Росен Плевнелиев това е новият президент на Р. България .
колега22:33 - 05.09.2011
Каква е философията да си погледнеш мателиалът от 4-ти май от посещението на Росен Плевнелиев в Гоце Делчев за да си направиш авторски материал. Тук няма нужда никой на никой да дава информация защото всички освен Градът са били и са отразили събитието.Всички освен Градът си имат бохат снимков материал от събитието отново с изключение на в-к Градът . ГЕРБ Гоце Делчев също имат снимки и те най- вероятно ще си ги предоставят на Градът но ще ги видим чак в петък когато новината е стара и вече забравена . Лошо става да покажеш достойнство и да откажеш на Градът да работиш за тях . А каквато си искат информация да имат все тая Не можеш да върнеш времето назад чак в петък ще им видим бозата . Росен Плевнелиев е от Гоце Делчев няма как да не го подкрепят с добри материали местните медии и с много бюлетини съгражданите му .Ако това е болката на горе писачите наистинаимат право да боледуват . А що се отнася до Инфомрежа не си е позволила до сега да пише против нито един кандидат било то и за селски кмет в Пиринско . Въпрос на етика и уважение към собственият си труд , към всички кандидати и професионализъм това е линия която следват всички толерантни медии . С компромати не рекетират кандидати и фирми и това им прави чест . Сайта надмина очакванията и става все по актуален . Поздравления и все така напред !!!

FACEBOOK