Кандидат-кметът Владимир Москов: Гласувайте с бюлетина № 8 за сигурност, стабилност и толерантност в община Гоце Делчев

С амбициозна, но напълно изпълнима програма тръгва към следващия мандат кандидат-кметът на Гоце Делчев Владимир Москов.

"Сред приоритетите ни за мандат 2011-2015 г. е довършването на новия корпус на МБАЛ „Иван Скендеров“ и превръщането му в колеж за медицински кадри, хоспис за долекуване и други здравни и социални нужди. Четириетажната сграда в бившето военно поделение ще превърнем в жилища за настаняване на крайно нуждаещи се лица и семейства, като за три години напред ще бъде осигурена работа за много хора с изпълнението на проект за 64 млн. лева.

За мен и екипа ми, новият мандат не е самоцел. Времето, в което живеем, ни изправя пред нови предизвикателства за постигане на стабилност, сигурност и толерантност в икономически, социален и културен аспект. Ние имаме програма, която ще следваме безрезервно, а именно да довършим вече започнатите проекти за милиони левове инвестиции. За три години напред да осигурим работа за много хора при изпълнението на проекта за 64 млн. лева, предназначени за пречиствателна станция за отпадни води и смяна на водопровода в града.

Имаме спечелени немалко средства по проекти, ще спечелим и още финансиране по нови наши проекти, които ще гарантират стабилизирането  на икономическата среда в общината ни. За по-голяма прозрачност при провеждането на общински търгове и конкурси се ангажирам отварянето на офертите на фирмите занапред да бъде документирано чрез аудио и видео наблюдение.

Отчитайки реалностите и нуждите на жителите и гостите на града ни, се ангажирам да бъде осигурен безплатен безжичен   интернет в четири точки, каквато е практиката във всички европейски държави. И през следващия мандат ще продължим утвърдената от мен и екипа ми политика за подкрепа на фирмите, за стабилизирането им, за запазване и разкриване на нови работни места.

Като приоритет пред нас стои и реализирането на бизнес зоната в бившата казарма с предоставяне на терени на атрактивни цени, което ще осигури още работни места. Бизнес центъра в Младежкия дом ще подпомага земеделци и животновъди за подготовка и спечелване на проекти, увояване на еврофондове, използване субсидии и други финансирания от Европейския съюз.

Гарантираме пълна подкрепа за производителите на традиционни култури в земеделието, както и оказване на адекватна помощ за отглеждане на алтернативни култури. Ще продължим традиционното подпомагане развитието на селския туризъм чрез реализиране на проектите за електрифициране, водоснабдяване и благоустрояване на курортен комплекс „Попови ливади“, изграждане на туристически атракции атракции, посетителски център, реконструкция на ученическия лагер, както и обособяване на маршрути за  селски туризъм и планинско колоездене.

Като основна цел сме си поставили да работим  много  за  привличане и насърчаване на инвестиции за утвърждаването  на местността „Попови ливади“, с. Брезница и бившите села  Средна и Драгостин като места за екологичен, културен и селски  туризъм. Поставили сме си и високи цели относно  градоустройството, архитектурно-художественото изграждане, озеленяване и хигиенизиране на общината.

С  изключителна сериозност и отговорност, както досега, така и за в бъдеще, се отнасяме към частта от  нашата програма, която касае здравеопазването и социалните дейности в община Гоце Делчев. По оперативна програма „Регионално развитие“ имаме спечелен проект в размер на 3,5 милиона лева за модерно медицинско оборудване и модернизацията на болницата в града, която е сред деветте приоритетни здравни заведения в страната.

Асфалтиране на пътя до  красивата и живописна наша туристическа перла „Чарка“ над село Брезница, също е сред  важните неща, които сме си поставили за цел да изпълним през слеващия мандат. Така ще дадем сериозен  тласък в   развитието на туризма в община Гоце Делчев. В село Брезница е предвидено още да изградим и модерен спортен салон в училището, както и други съоръжения. Новата ни програма за управление е напълно изпълнима и реалистична     Предвиждаме подобрение на инфраструктурата, водоснабдителната и канализационната мрежа във всяко населено място, както и изграждане на спортни площадки за децата и подрастващите.

Представяме програмата ни в специално печатно издание на всички граждани от община Гоце Делчев, за да имат възможност осен да се запознаят с нея, да следят и за нейното изпълнение, както и да предлагат свои идеи, тъй като я оставяме отворена. Гласувайте с бюлетина № 8 за сигурност, стабилност и толерантност в община Гоце Делчев".

 

КОМЕНТАРИ

hranilka00:46 - 23.10.2011
предизборния плакат прилича на молба за спонсориране на свинарник..." моля дайте да грабя още"
боц16:03 - 09.10.2011
Много злоба,бе. Слушайте, бе боцковци, вие освен да се боцкате друго знаете ли да правите. С толкова злоба и цинични приказки как се гради град? Всъщност в Разлог на плакатите ви вместо градим "д" заместили със "б". Това си е истината. Колкото и да се мъчите Москов няма да го победите.
до никой23:26 - 08.10.2011
и ще си останеш никой заради разсъжденията и слепотата си
Сандрита19:52 - 08.10.2011
Пардон в ЛЯВО
Сандрита19:51 - 08.10.2011
Чукни върху банера в дясно и ще видиш какво е направено при положение че ГЕРБ спряха финансирането на непокорни кметове като г-н Москов .
Сандра19:49 - 08.10.2011
Ето ги , те си личат по горе кои са злобните и бизпомощни хора, един и същи платен писач на ГЕРБ си измисля какви ли не имена и и какви ли не лъжи .Не съм чул никоя друга партия нито пък кандидат за кмет освен гербаджиите да заплашват хората да гласуват за тях . Иоще повече защото са на власт и след изборите ще хвърчат глави на държавни служители ,директори на училищата чак и чистачките щели да уволняват ако не гласуват за ГЕРБ. С мръсните ви номера по вашите глави господа не остана много време ще ви изтърпим но знайте хората не се страхуват откакто е ГЕРБ на власт се нагладуваха и намизеруваха . Така че умрял кон не рита но пък има достойнство .
Страх19:27 - 08.10.2011
СТРАХЛИВИ МРЪСНИ ДОЛНИ ПРОТИВНИ КОМУНИСТИ. СПРЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ СПРЕТЕ ДА НИ ОГРАБВАТЕ СПРЕТЕ ДА НИ СТРЯСКАТЕ. НЕ ВИ МИНАВАТ ВЕЧЕ МРЪСНИТЕ НОМЕРА. НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ВАС.
Никой18:59 - 08.10.2011
Аз съм никой в тази община, аз нямам роднини от БСП и не ми върви по този повод в живота в общината ни. Тук върви само на тези, които си имат роднинки от партията за това долу Москов и компания. Мръсници вън.
БЕСЕПАР18:57 - 08.10.2011
НЕ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ НА ЛЪЖИ ЗА 16 ГОДИНИ НИЩО НЕ НАПРАВИ, ТА СЕГА СЕ МОЛИШ ЗА ОЩЕ 4-РИ НЯМА ВЕЧЕ ДА ТИ СЕ ОТДАДЕ ДА СИ КМЕТА ЛЪЖЕЦ, НИЕ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕМ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИТЕ ТИ ОБЕЩАНИЯ И НЯМА ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ.
ФАТМЕТО18:53 - 08.10.2011
НАС НИ ЗАПЛАШВАТ ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА МОСКОВ ЩЕ ЗАГУБИМ ВСИЧКО, НО КАКВО ЛИ ИМАМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК САМО МРЪСОТИЯ, КАЛНИ УЛИЦИ И НИЩО НА ЛИЦЕ. САМО ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ. НАС ВЕЧЕ НЕ НИ Е СТРАХ И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ.
Злоба18:50 - 08.10.2011
АБЕ ХОРА КАК НЕ НА ЗЛОБАТА НЕ НА СТРАХА ТА ТАЗИ ПАРТИЯ В МОМЕНТА ПОДВИЗАВАЩА СЕ ПОД НОМЕР 8 Е НАЙ-СТРАШНАТА ТЯ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ САМО ЧРЕЗ ЗЛОБА, ПОДКУПИ И ЗАПЛАХИ. ПОПИТАЙТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КАК ГИ Е СТРАХ В МОМЕНТА ДА ОБЩУВАТ С ЛИЦА ОТ ДРУГИ ПАРТИИ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБЯТ РАБОТАТА. ПОПИТАЙТЕ МЮСЮЛМАНИТЕ КАК ГИ ЗАПЛАШВАТ ЧЕ АКО НЕ ИЗБЕРАТ БОКЛУКА МОСКОВ ЩЕ ГИ УНИЩОЖАТ И ТЕ ГОРКИТЕ ГЛАСУВАТ ЛИ ГЛАСУВАТ. МРЪСНИ ТЪПАЦИ.
ха ха18:45 - 08.10.2011
Ето как изглежда програма на един лъжец и то дългогодишен. Абе Москов ти не успя не успя да си изпълниш обещанията та и нови даваш. Прост си и то много.
Сандра15:27 - 08.10.2011
Ето това е програма на професионалисти. Пожелавам ви успех г-н Москов Аз ще гласувам с бюлетина № 8 за спокоъйствието и толерантното отношение към хората от нашата община . Ще гласувам с бюлетина №8 за запазване на общественият и етнически мир ще гласувам и за равнопоставеност и уважение към по възрастните хора и инвалидите в Гоце Делчев и общината . Не на злобата , не на страхът , не на унижението и подценяването всеки един човек да се чувства значим независимо какво е образованието му , политическата му ориентация , цват на кожата и т.н.
ПОКАЖИ ОЩЕ -7 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода i2d