Кандидат-кметът Владимир Елезов влиза в кампанията с вяра, надежда и любов

Владимир Елезов, Рашко Динков и Красимира Тагарева, снимка: infomreja.bg

Кандидатът за кмет на Благоевград от Коалиция "ЕКИП" Владимир Елезов се регистрира в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори на 23 октомври. Елезов внесе документите в комисията точно в 10 ч. тази сутрин.

"Влизаме в предизборната кампания с вяра, надежда и любов", бяха първите думи на младия политик след вписването, които бяха препратка към днешния християнски празник Вяра, Надежда и Любов.

Коалиция "ЕКИП" подаде документи за регистрация и на съветническа листа. Тя е в пълен състав, с 37 кандидати в нея и е уникална заради няколко факта, непознати до момента за Благоевград: средната възраст на кандидат-съветниците е 34 години, значителна част от тях са студенти, в състава й влизат и 17 дами.

Кандидат-кметът Владимир Елезов е и водач на листата за общински съветници. След него са Рашко Ринков и председателят на партия ЛИДЕР в Благоевград Анка Станинска. На четвърта позиция е основателят и председател на Гражданско сдружение "Европейският избор за Благоевград" Румен Калайджиев. Следващият коалиционен партньор – партия "НДСВ", е с представител на 5-та позиция в листата и това е анестезиологът и председател на градската организация на жълтите д-р Ангел Каркелев.

Икономисти, прависти, педагози и компютърни специалисти са най-честите специалности на кандидат-съветниците. Освен идеята да направят Благоевград по-добър за живеене, другата им обща черта е, че всички имат най-малко по едно висше образование.

 

 

КОМЕНТАРИ

лъжльото12:08 - 19.09.2011
хахахаха неам нерви. Мишоците на Коце
ндсв07:23 - 18.09.2011
защо доктора е 5-ти?НДСВ не удържа позиицията за трето място
hahahaha20:18 - 17.09.2011
6te gi vidim
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK