Кандидат-кметът на БСП Емил Костадинов подаде документи за регистрация в ОИК - Благоевград

снимки: infomreja.bg

Кандидатът за кмет на Благоевград Емил Костадинов внесе в Общинската избирателна комиския документи за участие в местните избори. Точно в 11.30 ч. Костадинов, придружен от общинския председател на БСП Йорданка Слатинска и парламентариста Венцеслав Кожухаров, влезе в залата на комисията, като изненада дамите, сред които и председателката Цветанка Терзийска, с огромни букети с цветя.

Екипът на Емил Костадинов избра празника Св. София, Вяра, Надежда и Любов за регистриране на кандидат-кмет на Благоевград, кандидати за кметове на селата Изгрев, Логодаж, Рилци и Покровник, както и на листа за общински съветници.

Листата на БСП е съставена от 37 кандидат-съветници със средна възраст 40 г. Неин водач е кандидат-кметът Емил Костадинов. Втори в листата е Николай Бошкилов, трети е Асен Балабанов, четвърти - Милан Богдански.

За кмет на село Изгрев БСП гласува доверие на настоящия кмет Николай Безински за трети мандат. БСП застава и зад настоящия кмет на с. Логодаж Пламен Червенков, също за трети пореден мандат на поста. Кандиатът на левицата за кмет на с. Покровник е Методи Цонев, а на с. Рилци - Валентин Христов.

Целият състав на листата вижте ТУК.

 

КОМЕНТАРИ

bl00:59 - 19.09.2011
Абсолютното недоразумение !
непозната20:32 - 18.09.2011
Давай Емо, и успех
ПРИЯТЕЛ06:34 - 18.09.2011
Емиле,вярвам в тебе и в зрялостта на благоевградчени! Ти си достоен за кметския стол,Благоевград ще има в твое лице достоен,знаещ и можещ кмет! Успех!
вили23:30 - 17.09.2011
Това е най-достойния кандидат!!!

FACEBOOK