Заслужават ли си марковите детски дрехи?

Снимка: jenskisviat.com

Най-голямата причина, заради която си заслужава да вземем маркови детски дрехи, това е качеството

Колкото и да ни харесва да виждаме децата си да носят емблеми с марките на световноизвестни производители на облекло, понякога не може да не се зачудим дали това си заслужава. Все пак те растат толкова бързо, късат облеклото си толкова лесно и се отнасят така небрежно с дрехите си, че се чудим дали е трябвало да даваме значителни суми пари за тази цел. Какво все пак получаваме, когато закупим марково облекло за деца?

Не име, а качество

Най-голямата причина, заради която си заслужава да вземем маркови детски дрехи, това е качеството. Особено що се отнася за малки деца. Специално при възраст под седем години, кожата на детето все още е значително нежна. Лесно може да бъде раздразнена от некачествени платове и драскащи шевове. Нискокачественият плат бързо може да доведе до сърбеж, зачервяване и дори обриви. Съответно, това може да се избегне чрез подбор на дрехи, изработени от първокласни материи.

Освен това обаче купуваме нещо повече от просто парче плат. Взимаме прекрасно проектирана дреха, чийто дизайн е създаден да оцелее по-дълго време от обичайните заподозрени. С маркови детски дрехи, естествено, пак ще виждаме скъсване, протриване или избеляване на плата (особено когато децата тичат навън), но рискът от това е значително намален при обичайна употреба.

Не просто заради името

Кога обаче не трябва да купувате маркови дрехи? Е, когато идеята да го направите е просто заради емблемата. Когато избираме да инвестираме по-значителни средства в марковото облекло, нужно е да правим това, защото осъзнаваме ползите му – които са далеч отвъд “простото име и емблема”. Да, тази емблема може и да носи някакъв символистичен статут. Но не си струва да изберем коя да е марка, просто заради този статут. Заслужава си обаче, заради всички останали елементи, които идват с него – качество, дизайн, изпълнение, обещание.

Кои марки да изберем?

За най-малките деца са подходящи онези марки, които са създадени специално за малчуганите, тъй като те влагат още по-голямо внимание в изработката на облекло за тази възраст. След седем-осем-годишна възраст можем да изберем напълно спокойно и дрехи от марка, таргетирана към възрастните. Отново трябва да търсим облекло от детските им серии, тъй като те не просто са по-малки като размер, но и са изработени така, че да са взети предвид спецификите на специфичната възраст. Разбира се, нужно е да се съобразим и с повода, по който купуваме дрехите – спортното облекло е най-добре да се купи от специализирани спортни марки и същото е валидно и за официалните дрехи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK