Черни обувки на ток - вечен стил

Какви черни обувки на висок ток да изберете?

Почти всяка жена има поне един чифт черни обувки на ток, тъй като те са вечна класика. А вашият гардероб не е необходимо да е препълнен с дрехи, важното е да имате идеалните дрехи и да знаете как да ги комбинирате със своите обувки и аксесоари, за да им придадете отличителния щрих с различни визии за всеки повод. А това е още по-лесно, когато имате черни обувки на високи токчета.

Как да комбинирате черни обувки на ток

Черното е основен цвят поради лекотата на комбиниране с други десени. А черните обувки на ток са една от първите стъпки за създаване на гардероб с разнообразни дрехи. Черното само по себе си носи елегантност на всяко облекло. А черните високи токчета имат това качество, дори когато се носят с дънки. Те веднага правят тоалета ви по-елегантен. Един от най-ярките примери е основният комплект от тениска, дънки и обувки или сандали на висок ток в черно.

Не е нужно да имате много богат арсенал от дрехи, за да изглеждате винаги добре. Достатъчно е да имате разнообразни елементи, които можете да комбинирате с други, да добавяте модерни щрихи и така да постигате различни визии.

Най-важното при избора на черни обувки на ток е да вземете предвид височината на тока. Тя трябва да е такава, която можете да носите с лекота, за да извлечете повече от обувките си.

Тъй като повечето дрехи могат да бъдат категоризирани според повода, за който са предназначени, с черните обувки на високи токчета не е по-различно. Въпреки че са по-универсални от всички други обувки, има правила на етикета, според които тоалетът ви ще изглежда по-стилен, ако носите затворени обувки, отколкото отворени.

Ако търсите визия за официален повод или за вечерен коктейл или парти, нашата препоръка е да имате чифт черни обувките тип стилето. Тези обувки са с тънък ток и заостен връх, класически и изискани, освен че се комбинират с всичко, те са вечни и никога не излизат от мода. Независимо дали ги изберете в кожен вариант или заложите на лачен дизайн. Можете да ги съчетаете с официална рокля и чанта клъч и ще имате завършена визия.

Какви черни обувки на висок ток да изберете

Независимо, че черното е универсален цвят, който подхожда на всичко, все пак е нужно да съобразите стила на вашите обувки, с този на облеклото си и повода, по който желаете да ги носите.

Ако търсите обувки за офиса или ежедневието, препоръчваме ви да заложите на обувки на ток, който е със средна височина. Освен, че ще паснат чудесно на костюма ви, в тях ще се чувствате удобно през целия ден, като едновременно с това ще изглеждате и достатъчно елегантно.

Друг стил обувки, от които се нуждаете в гардероба си, са обувки с ток тип платформа. Тя осигурява комфорт и едновремено с това дава малко по-небрежна визия от останалите видове обувки на ток.

Както вече споменахме, черните обувки на висок тънък ток са особено подходящи за изискани събития или ако просто искате да имате впечатляваща визия, с която да бъдете забелязана. Те визуално издължават фигурата и с тях всяка дама би се чувствала красива и елегантна. Може упешно да ги съчетавате както с най-официалните си дрехи, така и с чифт дънки в ежедневието.

На сайта на CCC може да откриете разнообразни видове черни обувки на ток - с тънък ток тип стилето, с масивен топ или пък на платформа. Използвайте филтрите в сайта, за да изберете подходящия за вас модел и размер. Ако пък предпочитате да пробвате на място вашите нови обувки, може да посетите някой от физически магазини на CCC, които ще намерите в София и много от големите градове.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK