4 причини да носиш найкове дори като пораснеш

Източник: Footshop

Определени марки носят самочувствие, статус и приемане

Когато става дума за кецове и маратонки, има иконични модели и марки, които ни съпътстват през целия живот. Разбира се, като тийнейджъри отделяме много по-сериозно внимание на брандовете, които обуваме и обличаме, защото с тях изразяваме себе си.

Определени марки носят самочувствие, статус и приемане. Винаги е било така и винаги ще бъде. Когато прехвърлим 20-те, привързаността към определени марки остава, но не защото имаме нужда от одобрението на околните като ги носим, а защото сме открили и разбрали какво се крие зад марката, зад известното лого и отвъд рекламните кампании с популярни лица.

Такъв е случаят и с моделите маратонки Найк. Найковете, както ги наричахме закратко още през 90-те, са не само показател за статут. Те са качествени и удобни обувки, от които не трябва да се лишавате дори и след като отдавна надскочите тийнейджърската възраст. Причините за това са цели четири:

Логото им дава енергия

Една от най-популярните емблеми на света изразява едновременно активност, възбуда и победа. Нима нямаме и като възрастни нужда точно от това, за да успяваме в натоварения си ден?

Създадени са с мисълта за удобството и спорта

Найк стартира като марка спортни обувки за бягане. Първият мега популярен модел – Cortez е бил обмислен именно като обувка, която да подпомага тичането. Сигурни сме, че няма нужда да припомняме ползите от любителския спорт.

Майкъл Джордан го носи и до днес

Освен бягането, найковете се свързват и с друг спорт – баскетбола. Моделът Nike Air Jordan е сред най-известните изобщо модели обувки. Именно партньорството с Майкъл превръщат маратонките в модни икони. Носиш ли Еър Джордан, си добър като Джордан.

Технологията и модата дават отлични резултати

При създаването на всеки модел Найк, без значение дали е Air Jordan или друг любим чифт, се тръгва първо от технологията. Използваните материали са най-съвременните достижения на индустрията, като основната мисъл е удобството и сигурността по време на спорт.

Подметките на Найк оттласкват от пистата, поддържат крака стабилен и му дават опора. В допъление текстилът и кожата подобряват циркулацията на въздуха и флуидите и в края на краищата се получава качествен чифт обувки с иконично лого и неповторими качества. А това е най-важното за едни кецове, без значение на колко години сте. Изберете своите качествени обувки, кецове и маратонки на Footshop.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK