Пияни, заляни, дрогирани и дилъри спаха по арестите в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Проверки на КАТ пък установиха редица неадекватни шофьори

МВР проведе акция срещу разпространението на наркотици в Пиринско.

Проверки на КАТ пък установиха редица неадекватни шофьори.

В съботния ден на ул. „Солунска“ в Сандански е спрян за проверка лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от 33-годишна жена от Елин Пелин.

В хода на проверката, в автомобила е открит плик със Водачката на автомобила е грама канабис.

Задържана е водачката.

В неделя е проверен 28-годишен мъж от Петрич, у когото е открито пликче с 2,74 грама канабис. В хода на работата по случая е проверено и жилището на лицето в града, където от органите на реда са намерени и иззети 0,30 грама кокаин, цигара с около 0,34 грама канабис и електронна везна. Мъжът е задържан.

Отново в неделния ден на ул. “Папульо“ в Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат Ибиза“. От полицейски служители е установено, че 26-годишният му водач от с. Коларово шофира след употреба на наркотик. В хода на работата по случая е проверено обитавано от лицето жилище в Петрич, където е открито пликче с около 0,33 грама кокаин. От органите на реда е намерено и найлоново пликче с около 0,41 грама бяло прахообразно вещество, скрито на посочено от лицето място в района на ул. „Васил Кънчев“ в града, което е предоставено за изследване.  

Мъжът е задържан.

През изминалия петък по ул. „Дунав“ в Гоце Делчев, 21-годишен от с. Брезница е управлявал автомобил „Опел Вектра“ след употреба на наркотично вещество.

Със заповед за задържане до 24 часа е 22-годишен мъж от София, който в следобедните часове в събота в с. Коларово е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотик.

 

В обедните часове в неделя по бул. „П. Яворов“ в Благоевград, след като е употребил наркотик, 32-годишен благоевградчанин е управлявал лек автомобил „Сузуки“.

Около 00:50 часа на 22 януари на ул. „Миланица“ в Якоруда е спрян за проверка лек автомобил „Фиат Пунто“ с 37-годишен водач от с. Кочан.

След направени проби с технически средства, от органите на реда е установено, че същият шофира с наличие на 1,31 промила алкохол в издишания въздух и след употреба на наркотично вещество.

Бързо производство е образувано, след като около 00:56 часа на 21 януари по пътя между с. Сатовча и с. Фъргово 18-годишен младеж от с. Фъргово е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 1,77 промила алкохол в издишания въздух.

Всички посочени водачи са задържани, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK