Илияна Йотова удостои Стилист Капанов с почетния плакет на вицепрезидента

Снимки: Прессекретариат

Кръстю Капанов подчерта, че приема отличието като признание към малкия и средния бизнес в България

„Тръгнал като обикновен чирак, с невероятния си талант да твори красота Стилист Капанов разнесе славата на България по цял свят. Не запази своята дарба само за себе си – щедро я раздава на своите ученици.“

С тези думи Илияна Йотова удостои Кръстю Капанов с почетния плакет на вицепрезидента. Отличието се връчва „в знак на признание за изключителния принос в изкуството на красотата, за създаването на школата „Капанов“ и обучението на хиляди професионалисти, за издигане престижа на България и по повод предстоящия 80-годишен юбилей“.

„Вие притежавате уникалното качество да виждате красотата във всеки детайл и да помагате на всеки от нас да открие своя стил. На България са нужни повече хора като Вас, които надмогват собственото си его и работят за другите и за страната си“, се обърна вицепрезидентът към Стилист Капанов и изтъкна, че успехът му се корени в това, че не се примирява с клишето, а вечно търси новото.

Кръстю Капанов подчерта, че приема високото отличие като изключително признание към малкия и средния бизнес в България. „Вие доказвате, че не стоим встрани от вниманието на държавата“, отбеляза той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK