Богдан Боцев: Приоритет за „БСП за България“ е последователна политика за ръст на доходите

Снимки: БСП

Той посети шивашки цех в село Туховище, община Сатовча

Продължават срещите на кандидата за народен представител от листата на Коалиция "БСП за България" в Пиринско Богдан Боцев в населени места от Гоцеделчевския район. Вчера той посети шивашки цех в село Туховище, община Сатовча.

"Проведох хубава и много ползотворна среща с едни отрудени жени. Признаха ми, че са благодарни за отделеното време и внимание, защото в малките села често хората се чувстват забравени и техните проблеми остават нечути. А това, което ги вълнува не е по-различно от проблемите на хората в цялата страна – ниски доходи, високи цени, липса на работа и на възможности за развитие. Много от тези жени са млади майки, затова им припомних какво искаме да направим, ако имаме възможността да бъдем в управлението на страната", коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

Той припомни основните приоритети на "БСП за България" в програмата, касаещи младите хора в страната: Еднократна помощ при раждане: за първо дете – 600 лв., за второ дете – 1200 лв., за трето дете – 1700 лв., за всяко следващо – 300 лв.; Еднократна помощ в размер на 7000 лв. за всяко второ и трето дете на родители, които са осигурени минимум 24 месеца назад; Обвързване на размера на майчинството през втората година до размера на минималната работна заплата; Нулев данък върху доходите от труд до навършване на 26 години; Безплатни лекарства за всички деца до 14 г. възраст.

Основен приоритет за „БСП за България“ е последователна политика за ръст на доходите и покупателната способност на гражданите: въвеждане таван на цените на основни стоки и услуги и укротяване на инфлацията, определяне на необлагаем минимум и реформа на данъчната система при гарантиране на фискална стабилност, семейно подоходно облагане, ръст на социалните плащания и по-високи пенсии, припомни по време на срещата Богдан Боцев. "За да можем да изпълним тези наши приоритети, подкрепете ни с номер 1 в бюлетината и преференция 102", призова той. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK