Полицията "подгони" дилъри и клиентите им в Югозапада

Снимка: Infomreja.bg

Студент е хванат с дрога

Акция „Дрога“ в Пиринско. Полицаите ровят за наркотици.

Вчера в района на ул. „Осогово“ в Сандански са проверени двама мъже, единият от които на 42 години от Сандански, а другият на 41 години от с. Чучулигово, общ. Петрич.

У 41-годишния е намерен 0,19 грама хероин. От органите на реда са предприети незабавни действия, в резултат на които е установено, че наркотикът е закупен от 54-годишен мъж от града и 57-годишен мъж от Асеновград.

След извършена проверка в жилище в Сандански, обитавано от 54-годишния, са открити около 1,14 грама хероин и около 2,66 грама канабис.

Лицата са задържани.

На същата дата в с. Ново Делчево е извършена проверка на 54-годишен мъж от селото и 45-годишен мъж от Кресна. У 54-годишния полицейските служители открили няколко пакетчета, съдържащи 20,94 грама хероин, 2,15 грама амфетамин и 3,96 грама кокаин.

В хода на работата по случая е проверена къща в селото, обитавана от 54-годишния мъж, където са намерени и иззети в различни опаковки 0,2 грама амфетамин, около 50,79 грама хероин, около 75,47 грама канабис, две електронни везни и парична сума.

Лицата са задържани със заповед до 24 часа.

Около 08:20 часа е проверена стая в студентско общежитие в Благоевград. У 21-годишния й обитател от Република Северна Македония е открита хартиена сгъвка, съдържаща около 0,8 грама канабис.

Той е задържан, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK