Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов" е на 24 май

Снимка: Община Благоевград

Стоянов бе гост на церемония по Тържествено предаване на знамето

Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" - Благоевград. По време на празника Стоянов присъства и като баща на зрелостник от випуск 2022 г. 

„Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наравно с всички родители и всички зрелостници, заради успехите, заради всичко онова, което нашите деца успяха да постигнат в периода от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден. Скъпи абитуриенти, трябва да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще успеете да се реализирате успешно, защото училището, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развитие. Зная, че Езикова гимназия ще остане завинаги в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани емоционално един с друг през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас“, каза по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, така и на всички ученици. 

По време на церемонията кметът бе придружаван от своята съпруга Людмила Стоянова.  

На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, който също е баща на абитуриент от Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов" е на 24 май.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za