Дядо Коледа получи ключа от Община Благоевград, градът засия!

Снимка: Infomreja.bg

Белобрадият старец ще държи ключа през целия декември

Дядо Коледа получи ключа от Община Благоевград. Връчен му бе лично от кмета.

Белобрадият старец ще държи ключа през целия декември и ще управлява цялото празнично настроение, а то вече завладя областния център.

Повече от пищно, повече от весело премина тържественото откриване на коледно-новогодишната програма и засияването на светлините в целия град. Коледната елха в центъра на града пред Общината бе окъпана в празнични светлини, втора елха светна в Коледното градче, създадено в градския парк.

Точно преди месец започна подготовката на терена за обособяването на градчето с различни дървени къщички – за лакомства за малки и големи, напитки, сувенири. Градският парк се превърна в своеобразен терен за предколедно зареждане с емоции по виенски стил.

Коледното градче предлага на едно място топли напитки – капучино, ароматен чай, топъл шоколад, сладки изкушения, ще има обособена грил зона и сцена, на която ще се представят различни прояви – караоке и дискотека за деца, занимателни игри, танцови изяви и др.

На самия център огнено шоу от артисти на кокили впечатли множеството дошли да съпреживеят заедно емоцията по запалване на светлините. Елхата засия заедно със заря.

Мотото на празничната програма тази година е „Да бъдем заедно на Коледа“.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK