Китайска студентка прави изследване за новосъздадете партии у нас

Снимки: Личен архив

Проведе среща с кюстендилския депутат Бойко Клечков

Народният представител от БСП за България Бойко Клечков, от 10 МИР – Кюстендил, проведе приемна с граждани в клуба на БСП в Дупница. Въпросите, които се поставиха пред депутата бяха свързани с пазара на труда, с предложение за законодателни промени при събирането на данъците.

Гражданите също така предложиха децата сираци да имат финансова помощ от страна на Общината. Дискутирани бяха и теми за крайно лошото състояние на ул. „Скопие“ и за състоянието на пътната инфраструктура в града.

Любопитен момент от приемната с граждани в Дупница беше и срещата на народния представител Бойко Клечков с китайската студентка по политология Юсян Лин от Бирмингамския университет.

Бъдещият китайски политолог разбира за приемния ден от новините в интернет и пристига в Дупница от Благоевград специално, за да се срещне с народния представител на българската социалистическа партия.

Чуждестранната студентка Юсян Лин прави изследване у нас за новосъздадените партии, като обсъди с интерес с народния представител от управляващата коалиция Бойко Клечков темата за краткия живот на новосъздадените партии в Европейския съюз.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK